Hírek

Alkozeron ittKülönleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

alatt 2019-re a cég nyeresége elérte a 3.845.000. Főigazgatója Korlátolt Felelősségű Társaság „Agromaks” Gorbatov Szergej. A fő tevékenysége a nagykereskedelem, mezőgazdasági és erdészeti gépek, berendezések és kellékek, beleértve a traktorok. Foszfor – a növények növekedésének, növeli a termelékenységet a mezőgazdasági és kertészeti termények, a fehérjetartalom a magokat. Alkozeron egy nagyon hatékony eszköz, amely kezeli, hogy felgyorsítsa a növények növekedését.


A fő tevékenység „Egyéb nagykereskedelem” kiegészítő tevékenység 21 db. KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG „Alkozeron” engedélyezte tőke összege RUB.


Alkozeron

A föld van egy nagyon rossz sziklás és az aratás mindig szerény. De csak az elmúlt évben, amikor megpróbáltuk

azt a műtrágya. Szervezet Ltd. “Alkozeron” rögzített 21 július 2005, és található a cím Moszkva utca Magistralnaya 3-én, D.


A fő feladata a művelés – mechanikai talajművelés, hogy készítsen kedvező feltételeket ültetés, és biztosítsák a sikeres csírázás. A végső cél – magas hozam. Az eredmény alkalmazása talajművelő – a megszüntetése a gyomok és a különböző kártevők, megőrzése és a felhalmozási nedvességet a talajban

.

Minden vásárlók elégedettek voltak, hogy a kapott kedvezmény és minőségét megvásárolt járművekre. A szomszédom meglátott műtrágya művelni a földet, és kérte a válást, akár nem, minden, ami meg van írva róla?


Ez az innovatív fejlesztése a hazai mezőgazdászok lehet elérni fokozott hozamú, anélkül, hogy a műtrágyák. Eszközöket aktívan használják csaliként, azt is használják áztatás magokat. Ez a bio-műtrágya tökéletes permetezés, öntözés, termékenyít őket eper kezdett gyümölcsöt.


Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Van egy nagy a kereslet a nagy gazdaságok, vállalatok és holdingov.Udobrenie kiváló! Minden, ami a fényképek termesztik ugyanazt. Soha nem derült ki, hogy elérjék ezt a hozamot.


A cég kártya áll a nyilvántartásból engedéllyel tevékenységét a szervezet. A táblázat adatai alapján a nyilvántartásból.


  • De csak az elmúlt évben, amikor megpróbáltuk ezt műtrágya.
  • Van egy nagy a kereslet a nagy gazdaságok, vállalatok és holdingov.Udobrenie jó!
  • A föld vagyunk nagyon gyenge sziklás és az aratás mindig szerény.
  • Előtte soha nem derült ki, hogy elérjék ezt a hozamot.
  • Minden fotó nőtt annak használatát.

Az alapítók LLC “Alkozeron”

Harvester ACROS 580, 305 VERSATILE vontató és a pótkocsi permetező VERSATILE 305 PS-850 központi helyet foglalt el a kézikönyvben “BelgorodAgro 2014”. Standján „Agromaks” vezetői a mezőgazdasági vállalkozások a Belgorod régió kapott információkat nem csak a bemutatott mezőgazdasági gépek, hanem az egész sort technológia Rostselmash. Hagyományosan összegyűjtötte a világ vezető gyártók a mezőgazdasági gépek és berendezések, amelyek benyújtották a mezőgazdasági termelők és a szomszédos régiók a fejlett fejlődés. Szóval, csak Rostselmash együtt a hivatalos forgalmazótól a Belgorod régió LLC „Agromaks” bemutatott egyszerre három korszerű agrotechnika modell szerint.


Vélemények Company Agromaks

Nem csoda priobrela.Rol kémia termelékenységének növelése mezőgazdasági kulturAgromaks – bio-műtrágya, amely szabadalmaztatott, már igazolt, tesztelt és kipróbált többször. Használata nem csak a személyes tanyák.


Azt akarom mondani, hogy ez tényleg egy jó dolog, nem hozza káros az egészségre. Én

használni egy aktivátor egynél több, és minden alkalommal, amikor van egy nagy kitermeléssel, és nem a rovar nem ártalmas. Határozottan javasoljuk műtrágya, és a kultúra is jól védett a fagy és a kártevők. műtrágya számos nyomelemet, Keres Ufa Agromaks műtrágya, műtrágya mester. A társaság „Listerra” ajánlatok folyékony komplex műtrágya nyomelemekkel kelát formában saját termeléséből lombkezelés növények.


A kockázatok és megbízhatóságát

Szervezetek hozzárendelt INN, OGRN, Okpo. Mint tudja, ez vonatkozik a Aratógép vonal Rostselmash. Feltételei szerint a program a gyártó biztosítja a mezőgazdasági termelők a kedvezmény 15% gyártott berendezések, valamint a kormány támogatja a kedvezmény. A két év során a tevékenységek, a program nagy népszerűségre tett szert a gazdálkodók körében Belgorod. Csak 2014-ben, akkor már eladott 30 egység gabona és silózó felszerelés gazdák nagy gazdaságok, üzemek a Belgorod régióban.

Biofertilizers vozrozhdenieOtzyvy mintegy műtrágya Agromaks réteg kizárólag pozitív. Gyártott termékek formájában kényelmes tasakok és a talajjal érintkező folyamatosan aktív. Mindezt alátámasztja a vásárlók, akik nagyon elégedettek az eredménnyel alkalmazása az egyedi bioudobreniya.Stalo érdekes, mint egy olyan hatást gyakoroltak rám a kertben. Sőt, a növekedés a paradicsom és a burgonya nőtt. Bio-műtrágya PavlodarStalo érdekes, mint egy olyan hatást gyakoroltak rám a kertben.Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük