Hírek

SmokeOut vélemények szakemberek?

Smoke Out Amit a szakértők úgy vélik,

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!! Smoke Out Nézd meg magad!

Leszokna a dohányzásról? Módszerek, amik beváltak

A magasságban levő csonka kúpos részt egy speciális 40 mm vastag, 33 / -1 kg / mc sűrűségű poliuretán habgyantával szigeteltük. Kívül nyersen, hogy jobban passzoljon a vízálló hüvelyhez. A SMOKE-OUT és a SMOKE-OUT VERT rögzített és mozgatható vázai téglalap alakú csőszakaszokkal vannak ellátva, extrudált alumíniumból (UNI 9006/1), eloxálatlanok. Szabadalmaztatott fröccsöntött sarkokkal vannak felszerelve, anélkül, hogy krimpeléssel a víz beszivárgását okozná.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Smoke Out leszokni a dohányzásról

Dohányzás

Tárolja a terméket hűvös, száraz helyen, hőforrásoktól távol, és gyermekek számára nem hozzáférhetőek. A dohányzásellenes tevékenység mellett a szájüreg számára is kellemes frissességérzetet kölcsönöz, kellemesvé teszi a leheletet és kiküszöböli a dohányos leheletének jellegzetes rossz szagát.

Smoke Out Nézd meg magad!

Nikotinfüggőség

Weboldalunkon olyan más weboldalakra mutató linkek találhatók, amelyek adatvédelmi rendelkezései eltérhetnek a “Delta Sistemi di Sicurezza s.r.l” hatályos rendelkezéseitől. Ha személyes adatokat küld ezen webhelyek egyikére, akkor az adataira az adott webhelyekre érvényes adatvédelmi irányelvek az irányadók. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el minden meglátogatott webhely adatvédelmi irányelveit. Weboldalunkon más olyan weboldalakra mutató linkek találhatók, amelyek adatvédelmi rendelkezései eltérhetnek a “Delta Sistemi di Sicurezza S.r.l” esetében hatályosaktól. A “Delta Sistemi di Sicurezza S.r.l” (a továbbiakban: “mi”, “mi”, “mi” vagy “” Delta Sistemi di Sicurezza S.r.l “) ebben a nyilatkozatban a” Delta Sistemi di Sicurezza S.r.l “-re utal. A weboldalon található személyes adatokat a “Delta Sistemi di Sicurezza S.r.l adminisztrátora” gyűjtötte össze, székhelye: Via della guardiola 19, Terracina P.I. A SMOKE OUT® készülék integrálható egy hagyományos elektromos nyílással, amelyet a szellőzőrendszerbe kell behelyezni, és egyetlen készüléket kap, amely képes kielégíteni a füst- és hőelvezetést, valamint a természetes szellőzést.

Smoke Out rendelni ezen az oldalon!

a füstelszívók elektromos és pneumatikus vezérléssel egyaránt működhetnek. SOL – A Smoke Out Lucernari, Olaszország-szerte aktív, a füst- és hőelvezető rendszerek karbantartására, segítésére és telepítésére szakosodott. Folyamatos támogatás az idők folyamán, az eszközök időszakos karbantartásától kezdve a segítségnyújtási beavatkozásokig a vállalat maximális biztonsága érdekében.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Kotinin

Smoke Out biztonságos és hatékony

A rögzített és mozgatható kerethez rögzített tűzoltó nyitó mechanizmus, kompletten pneumatikus működtetővel, CO2-palackos szelepekkel és hőérzékeny rendszerekkel, amelyek kb. A két reteszelő zárórendszer maximális igénybevétel mellett biztosítja a zárást és a tömítést. a zenit tető füstelvezető nyílásai polikarbonát tetőablakokkal és vak panelekkel egyaránt felszerelhetők. Természetes füst- és hőelszívók Füstölje ki az EU / 305/2011 rendeletnek megfelelő, CE-jelöléssel ellátott Caoduro Spa-t, CE-jelöléssel ellátva, akkreditált szervezet által az UNI EN szabvány szerint tesztelve és tanúsítva. Kijelentem, hogy elolvastam az adatvédelmi irányelveket, és EGYETÉRTEM személyes adataim marketing célú feldolgozásának az Edilportale részéről. Ennek a szalaghirdetésnek a bezárásával, az oldal görgetésével vagy annak bármely elemére kattintással a felhasználó hozzájárulását adja a sütik eszközén történő használatához.

Széles méretválasztékban kaphatók, bármilyen típusú lefedettségre alkalmasak. Minőségi anyagokból épített működésük a sűrített gázzal történő működtetésen alapul, erőteljes és megbízható, amely garantálja a nyitást a legkritikusabb hó- és szélhelyzetekben, körülbelül 160 ° -os szögben.

Smoke Out biztonságos szállítás.

Ez annak az ellenőrzött forrásból származó beszerzési forrásnak az eredménye, ahol a csalók hamis terméket kínálnak az embereknek. Ezért a megrendelés kizárólag a hivatalos Smoke Out webhelyen történhet. A vásárláshoz lépjen a weboldalra, töltse ki a visszajelzési űrlapot, és várja meg a hívásszervezőt.

A LESZOKÁS FOLYAMATA

5 TIPP, AMI SEGÍT LESZOKNI A DOHÁNYZÁSRÓL

10 tipp a dohányzásról való leszokáshoz

Smoke Out permet

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük